Onze aanpak

Het begint natuurlijk met het maken van de website. Maar er zijn nog twee zaken die uw aandacht verdienen: onderhoud en hosting. Bij Wijtec bent u in goede handen, want wij rekenen al deze zaken tot onze core business. Hieronder leest u waarom.

1. Website
Een website ontwikkelen is een creatief proces dat begint met denkwerk. Zeker in deze fase vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Juist door in dit stadium aan tafel ideeën uit te wisselen, mogelijkheden te bespreken en ter plekke oplossingen te bedenken neemt de site al snel de door u gewenste vorm aan.

Vervolgens maken we een offerte, waarna u kunt bepalen welke onderdelen u wilt uitwerken. Bedenk dat u later altijd nog onderdelen kunt toevoegen. Zodra wij uw akkoord krijgen, beginnen we aan de lay-out. Een week later stellen we verschillende concepten voor. U kiest een ontwerp uit, dat we vervolgens verder met u uitwerken.

Als het ontwerp in grote lijnen vaststaat, dan beginnen we ondertussen aan het programmeerwerk. Vervolgens gaan we uitgebreid testen en kunt u meekijken. Zo kunnen we kleine aanpassingen direct verwerken. Omdat Wijtec maatwerk levert, bepaalt u wanneer de website af is! Zodra uw definitieve akkoord binnen is, gaat de site online. Kort daarna ontvangt u de factuur.

2. Onderhoud
Een goede website is actueel. Daarom is het belangrijk dat sommige onderdelen, de nieuwspagina bijvoorbeeld, eenvoudig geüpdate kunnen worden. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw site zelf te onderhouden. Wijtec koppelt dan een gebruiksvriendelijke beheermodule aan uw website. Maar u kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Wij voeren de wijzigingen door op uw site en u heeft hier geen omkijken meer naar.

3. Hosting
Een website is pas toegankelijk voor bezoekers zodra hij online staat. Het is nodig om de website te hosten, hier is een domeinnaam voor nodig. Denk aan: www.uwbedrijfsnaam.nl. Wijtec verzorgt ook de hosting van uw website. U ziet: Wijtec regelt uw online-zaken van A tot Z.

Prijzen
Wijtec levert maatwerk. Omdat iedere opdracht weer anders is, hanteren we geen vaste prijzen voor het maken van een website. Wij stellen een offerte op naar aanleiding van uw wensen. Daarbij stellen wij in principe vooraf het benodigde aantal uren vast. Zo weet u precies wat de site kost zodra u de offerte ondertekent. Er zijn altijd projecten die zo'n berekening vooraf niet toelaten. Bijvoorbeeld voor het programmeren van omvangrijke ordersystemen.