Hosting

Met het woord hosting wordt het plaatsen van uw website op het internet bedoeld. Voordat een website op het internet bereikbaar is zal hij ergens gehost moeten worden. Dit is kortom een belangrijk onderdeel. Hoe mooi uw website ook is, zonder hosting kan men de website niet bezoeken.

Belangrijk is ook de snelheid van de verbinding en de server waar uw website gehost wordt. Wij bezitten meerdere krachtige servers die geplaatst zijn in ons eigen rack in het datacenter te Zoetermeer en Delft

Tevens beschikken wij over een goede helpdesk die elke werkdag voor u paraat staat. Mochten er problemen of vragen zijn kunt u altijd bij hun terecht! Onze servers worden nauwlettend in de gaten gehouden om problemen te voorkomen, uw website moet natuurlijk altijd bereikbaar zijn voor uw bezoekers en/of klanten.

Pakketten
Wij bieden voor de hosting verschillende pakketten aan. Deze zullen in de toekomst via onze website besteld kunnen worden. Momenteel dient u nog even contact met ons op te nemen zodat wij het beste pakket voor u kunnen samenstellen. Pakketten inclusief domeinnaam zijn er al vanaf 1,99 euro exclusief btw per maand.

Magento
Wij gebruiken voor webwinkels het welbekende Magento platform. Voor de hosting hebben wij hier een speciale setup voor gemaakt. Alle Magento websites draaien op een aparte hostingserver met een speciale configuratie. Door er een voor Magento ingestelde caching server voor te zetten behalen wij een snelheidwinst van maarliefst 80%. Informeer gerust naar onze Magento hosting.

Resellers
Tevens hebben wij speciaal voor resellers een systeem ontwikkeld. De resellers kunnen zelf alles beheren wat ze willen maar kunnen bij problemen altijd contact opnemen. Onze unieke prijzen zorgen ervoor dat elke reseller (groot of klein) een ongelimiteerd pakket krijgt. Dit betekend dat u als reseller ongelimiteerd aantal webruimte, dataverkeer, datebase e.d. kunt gebruiken / verkopen aan uw klanten. U hoeft bij ons dus niks extra's in te kopen. Natuurlijk is alles wel gebaseerd op fair use policy. Dit is al mogelijk vanaf 15 euro per maand. Voor uitgebreide informatie hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.