Servers

Een dedicated server is de server die men huurt inclusief plaatsing in een datacenter. U huurt de computer hardware inclusief besturingssysteem, colocatie met plaatsing en bandbreedte en in het geval van een managed dedicated server ook de beheerdiensten.

Wijtec is verantwoordelijk voor de aanschaf en afschrijving van de hardware, voor de kosten om de server online bereikbaar te houden en voor de huur van de rackspace in het datacenter. Het datacenter is voorzien van moderne koeltechnieken, noodstroomvoorziening en beveiliging. Ook is de netwerkinfrastructuur van hoge kwaliteit. U heeft hierdoor geen grote investeringskosten.

Wij bieden de klant verschillende servers aan die gehuurd kunnen worden. Van eenvoudige server tot ware krachtpatsers, wij besluiten in overleg de beste aanpak.

Natuurlijk beschikken wij ook over de kennis om gehele clusters voor u te plaatsten eventueel inclusief installatie en onderhoud.

Voor meer informatie over deze dienst kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een passend systeem aanbieden die naadloos aansluit bij uw wensen.