Perfecte Support

Wij zijn trots op onze service en ondersteuning. Onze klanten waarderen onze kennis, persoonlijke aanpak en zeer snelle responstijd.

Geen uurtje factuurtje

Onze prijzen zijn inclusief support. Veel support! Wij hanteren geen uurtje factuurtje maar bieden een helpende hand. Toch kosten? Dan weet u dat altijd van tevoren.

Altijd welkom

U bent altijd welkom voor een lekkere bak koffie bij ons op kantoor. Voor een verkennend gesprek of om gewoon even informeel bij te praten.

Domeinnaam nog vrij?

Online Backup

Online Backup

Alle data slaat u vanzelfsprekend op in de computer zonder dat u daar later nog al te vaak bij stil staan. Wat gebeurt er als de computer het begeeft, als de harde schijven kapot gaan of nog erger: als er brand uitbreekt?

Lees verder
Hosting

Hosting

Wij bieden verschillende hostingpakketten aan. Speciaal voor Magento en WordPress, maar ook voor andere applicaties. Pakketten inclusief domeinnaam zijn er al vanaf 1,99 euro exclusief btw per maand.

Lees verder
Servers en VPS-en

Servers en VPS-en

U huurt bij Wijtec gemakkelijk verschillende servers en VPS-en. Van eenvoudige server tot ware krachtpatsers. In goed overleg adviseren wij over de beste aanpak. Beschikt u over eigen hardware? Dan is co-locatie uiteraard ook mogelijk.

Lees verder
Websites en webshops

Websites en webshops

Een website is uw digitale visitekaartje. Het is een verlengstuk van uw bedrijf. Daarom is de lay-out van uw site zo belangrijk. Webbezoekers vormen vaak in een oogopslag hun mening. Is de website of webshop overzichtelijk ingedeeld? Ziet het geheel er verzorgd uit? Past de stijl bij uw organisatie?

Lees verder
Wordpress SLA

Wordpress SLA

WordPress is wereldwijd zo populair dat ook hackers hun kans grijpen. Hackers maken gebruik van beveiligingsfouten in de code van WordPress en haar plugins. Wijtec voorkomt hacks en misbruik van uw data.

Lees verder
VoIP

VoIP

Digitaal bellen met VoIP is ideaal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wijtec biedt systemen aan vanaf 1 nummer met een telefoon tot complete centrales met honderden gebruikers. De belkosten zijn extreem laag en er is geen starttarief.

Lees verder
Wijtec is voor ons een goede partner. Ze denken mee en voorzien in onze behoefte. Ook zijn ze bereid om zich te verdiepen in klantspecifieke wensen. Wij zijn al meer dan 7 jaar klant en dik tevreden.
Wijtec beheert sinds 2010 tot grote tevredenheid onze servers. Als er vragen zijn, staat Wijtec 24/7 klaar voor een oplossing.
De inzet en persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers is uniek – zeker in de wereld van hosting. Daarom adviseer ik mijn klanten altijd om hun online zaken veilig onder te brengen bij Wijtec.

Onze klanten

Wij werken samen met veel verschillende klanten. Van lokale bedrijven tot grote internationale ondernemingen.  Elke klant is voor ons even belangrijk en maakt ons trots. Hieronder een greep uit onze klanten.