Magento hosting

Magento hosting

Een webshop hoort altijd online én snel te zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij bij Wijtec precies wat daarvoor nodig is. Waar andere hostingpartijen alleen ruimte aanbieden gaan wij verder: onze Magento hosting servers zijn speciaal geconfigureerd voor Magento. U profiteert hierdoor van de snelheid en de betrouwbaarheid van onze servers.

Het is wettelijk verplicht voor een webshop om gegevens van bezoekers te beveiligen met SSL. U krijgt deze beveiliging gratis bij elk hostingpakket van Wijtec.

Magento Software

Welk Magento hostingpakket is geschikt voor mij?

Al onze webhosting is standaard geschikt voor het gebruik van Magento. Welk hostingpakket u het beste kunt kiezen hangt daarom af van uw eisen, de grootte van de website en het aantal bezoekers. Uiteraard adviseren wij u graag over het benodigde pakket.

Als vuistregel geldt dat het aantal artikelen in de webshop een goede indicatie geeft, maar de snelheid is ook afhankelijk van andere factoren.

Kleine tot middelgrote Magento webshop
Voor de meeste webshops is een hostingpakket de juiste keuze. Door de speciale configuratie op onze servers is uw webshop al lekker snel.

Grote webshops
Heeft u veel bezoekers, veel artikelen of speciale wensen? Dan kunt u het beste kiezen voor een VPS of dedicated server. U beschikt dan over uw eigen server die u niet deelt met andere klanten – dit is bij een hostingpakket wel het geval. Bovendien installeren wij deze servers geheel gratis voor u, dus geen onverwachte setup- of installatiekosten. U betaalt alleen het maandbedrag en ontvangt een server die direct gebruiksklaar is.

Magento Extra Small
€10 / maand
1GB webruimte
2 Mailboxen
1 Database
Onbeperkt dataverkeer
Maximaal 250 producten
Gratis SSL certificaat
Bestel
Magento Small
€20 / maand
2GB webruimte
4 Mailboxen
2 Databases
Onbeperkt dataverkeer
Maximaal 500 producten
Gratis SSL certificaat
Bestel
Magento Large
€40 / maand
10GB webruimte
25 Mailboxen
5 Databases
Onbeperkt dataverkeer
Maximaal 1.000 producten
Gratis SSL certificaat
Bestel
Magento VPS
€75 / maand
250GB webruimte
Onbeperkt mailboxen
Onbeperkt databases
Onbeperkt dataverkeer
1.000+ producten
Gratis SSL certificaat
Bestel
Magento Server
€145 / maand
1TB webruimte
Onbeperkt  mailboxen
Onbeperkt databases
Onbeperkt dataverkeer
5.000+ producten
Gratis SSL certificaat
Bestel
ssl-certificaat

Beveiligd door SSL

Een webshop is wettelijk verplicht om bezoekersgegevens te beveiligen met SSL. U krijgt deze beveiliging gratis bij elk hostingpakket van Wijtec. Nog een voordeel: Google geeft beveiligde webshops voorrang in de zoekresultaten.

Wat is SSL?
SSL zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie gecodeerd wordt verzonden. Niemand kan ‘meekijken of meeluisteren’ naar wat er in de webshop gebeurt. De veilige verbinding voorkomt dat anderen gegevens kunnen onderscheppen. U herkent een beveiligde webshop in iedere moderne browser aan het bekende slotje in de url-balk.

De voordelen van Wijtec

  • Aparte Magento hosting servers met speciale configuratie
  • Gratis installatie van VPS of dedicated server
  • Direct contact met onze technici
  • Inclusief snelle support
  • Inclusief dagelijkse back-up
  • Jarenlange ervaring met Magento hosting
benefits