WordPress hosting

WordPress hosting

Wordpress is inmiddels zeer bekende software voor websites. Hiermee maakt u niet alleen een blog, maar ook prachtige websites. WordPress is gebruiksvriendelijk, flexibel en snel. Door de wereldwijde interesse zijn er duizenden thema’s en uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar. Via het beheer van WordPress maakt u in no-time een prachtige website – zelfs als programmeren voor u geen dagelijkse kost is.

Wijtec bouwde speciaal voor websites van WordPress de perfecte hosting omgeving. Hierdoor is uw website niet alleen mooi maar ook snel. Bovendien ondersteunt onze server alle plugins op onze server. Mist er toch een instelling? Dan passen wij die voor u aan!

Wordpress hosting

Welk WordPress hostingpakket is geschikt voor mij?

Standaard is onze webhosting geschikt voor het gebruik van WordPress. Welk hostingpakket u het beste kiest hangt vooral af van uw eisen, de grootte van de website en het aantal bezoekers. Uiteraard adviseren wij u graag over het benodigde pakket.

Voor de meeste websites volstaat een medium hostingpakket. U heeft meer dan genoeg ruimte voor al uw blogs, pagina’s, afbeeldingen en video’s.

Laat u niet verleiden door de grote aantallen van bijvoorbeeld de webruimte die andere hostingpartijen aanbieden, uiteenlopend van 2GB webruimte tot 10GB. Geen van beide krijgt u vol. 2 of 25 databases? Voor WordPress gebruikt u in 99% van de gevallen slechts 1 database. Gebruikt u veel foto’s en video’s op uw site? Dan is een large of extra large pakket een aanrader. Dat geldt ook als u een module heeft die een aparte database vraagt of wanneer u extra veel mailboxen nodig heeft.

Het verschil zit hem in de service. Wijtec werkt niet met een ticketsysteem. Wij staan voor direct contact per telefoon of e-mail. Geen uurtje factuurtje bij kleine aanpassingen of support. Onze prijzen zijn all-in, dus ook inclusief onze uitstekende service.

Large
€9,99 / maand
5GB webruimte
20 Mailboxen
5 Databases
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL certificaat
Bestel
Extra Large
€14,99 / maand
10GB webruimte
50 Mailboxen
5 Databases
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL certificaat
Bestel
Wordpress onderhoud

Wordpress onderhoudscontract

WordPress is wereldwijd zo populair dat ook hackers hun kans grijpen. Hackers maken gebruik van beveiligingsfouten in de code van WordPress, de plugins of thema’s. Wijtec voorkomt hacks en misbruik van uw data.

Op die manier krijgen hjackers toegang tot uw website en kunnen ze doen wat ze willen. Denk aan spam versturen uit uw naam, dataverkeer – zoals klantgegevens – van uw website aftappen, uw website compleet verwijderen. Noem maar op.

Met het onderhoudscontract van Wijtec heeft u deze zorgen niet!

De voordelen van Wijtec

  • Snelle hosting servers voor WordPress
  • Een fijn onderhoudscontact om hacks en misbruik te voorkomen
  • Direct contact met onze technici
  • Inclusief snelle support
  • Inclusief dagelijkse back-up
benefits