WordPress Onderhoudscontract

Wordpress onderhoudscontract

WordPress is wereldwijd zo populair dat ook hackers hun kans grijpen. Hackers maken gebruik van beveiligingsfouten in de code van WordPress, de plugins en thema’s. Wijtec voorkomt hacks en misbruik van uw data door middel van dit WordPress onderhoudscontract. Zo voorkomen we dat hackers toegang krijgen tot uw systemen en kunnen ze doen wat ze willen. Bijvoorbeeld spam versturen uit uw naam, verkeer van uw website aftappen, uw website compleet verwijderen en noem maar op. WordPress dicht deze lekken snel door middel van updates maar dan moeten die natuurlijk wel geïnstalleerd zijn. Dit geldt niet alleen voor WordPress zelf maar ook voor de gebruikte plugins en thema’s. Een gemiddelde WordPress site heeft al snel 15 tot 20 plugins.

Het maakt overigens niet uit of uw website groot of klein is. Hackers scannen het internet automatisch af naar WordPress installaties met missende updates. Zo plukken ze ook de kleine of lokale bedrijven er tussen uit.

Wordpress Onderhoud

Wat kunt u van Wijtec verwachten?

Met een onderhoudscontract heeft u geen zorgen over achterstallige updates. Wij zorgen dat alles up-to-date is en dat er altijd een back-up klaarstaat. Wij controleren dagelijks uw website en voeren indien nodig updates uit. Bovendien nemen wij direct contact op met ontwikkelaars van plugins om de updates nog sneller te ontvangen.

De kosten voor een WordPress onderhoudscontract bedraagt €24,99 per maand. Veel van onze concurrenten rekenen al snel het dubbele bedrag of bieden beduidend minder service aan binnen het contract.

Veiligheid moet niet duur zijn maar goed!

Wat doet Wijtec voor u?

Hieronder een opsomming van de verschillende taken die wij uitvoeren:

 • WordPress updates uitvoeren
 • Plugin updates uitvoeren
 • Updates uitvoeren van het gebruikte thema (indien van toepassing)
 • Beveiliging controleren en eventueel aanpassen
 • Dagelijkse back-up van de website en database. Bewaarperiode: 7 dagen
 • Inclusief 30 minuten WordPress ondersteuning per maand voor vragen en kleine aanpassingen
 • Gratis terugzetten van een back-up, na een hack of andere vorm van besmetting
Wordpress onderhoud

Extra opties bij uw WordPress onderhoudscontract

Het onderhoudscontract breidt u gemakkelijk uit met extra opties. Elke add-on kost slechts € 1,50 per maand extra. Voor meer informatie of voorbeelden over deze add-ons kunt u altijd even contact opnemen. Wij raden in ieder geval het Maandelijks rapport aan, zo wordt ons werk voor u zichtbaar en weet u waarvoor u betaalt.

Maandelijks rapport

U ontvangt elke maand een gedetailleerd rapport met het door ons verrichte werk, inclusief bezoekersstatistieken van uw website.

Slechts €2,99 per maand.

Beveiligingscontroles

Maandelijks wordt er, 1 of meerdere malen, gezocht op beveiligingslekken door de gehele website en de plug-ins. Dit doen wij met behulp van gespecialiseerde software. Eventuele lekken lossen wij uiteraard direct op.

Slechts €2,99 per maand.

Snelheidscontrole

Maandelijks voeren wij 1 of meerdere snelheidscontroles uit op uw website. Deze genereert (in combinatie met het rapport) een lijst met mogelijke verbeterpunten.

Slechts €2,99 per maand.

SEO controle

Maandelijks voeren wij een SEO controle uit die veel informatie geeft over uw positie bij Google. U beheert zelf uw trefwoorden en ziet informatie over uw concurrenten.

Slechts €2,99 per maand.

Extra Back-up

Voordat wij een update installeren, maken we standaard een back-up. Als herstel nodig is dan verloopt dit met een back-up uiteraard veel sneller. De prijs hangt af van de instellingen: vanaf € 3,00 tot € 8,00. Erg belangrijk indien uw website bedrijfskritisch is.

Al vanaf €3 per maand.

Informatie of offerte aanvragen

Graag ontvang ik informatie over:

Maandelijks rapportBeveiligingscontrolesSnelheidscontroleSEO controleExtra back-up

De voordelen van Wijtec

 • Wij onderhouden direct contact met veel ontwikkelaars
 • Veel ervaring met WordPress
 • Na elke update testen wij uw website
 • Updates worden na het testen direct geïnstalleerd
 • Inzicht over onze verrichte werkzaamheden met onze rapporten
 • Geen zorgen meer over updates en hacks
benefits