Algemene hosting

Algemene Hosting

Tegenwoordig draait bijna alles online. Niet alleen websites, maar bijvoorbeeld ook Warehouse Management Systemen, facturatiesystemen en CRM systemen. Al deze toepassingen hebben hosting nodig. Bij Wijtec kunt u naast uw webshop of (WordPress) website ook uw andere webapplicaties hosten.

Onze servers zijn altijd up-to-date. Omdat beveiliging bij ons voorop staat, krijgt u bij alle hostingpakketten van Wijtec gratis een SSL certificaat.

rwd

Welk hostingpakket is geschikt voor mij?

Hostingpakketten van Wijtec zijn van nature krachtig, flexibel en zeer stabiel. Welk hostingpakket u het beste kiest, hangt daarom af van uw eisen, de grootte van de website en het aantal bezoekers. Uiteraard adviseren wij u graag over het benodigde pakket.

Voor de meeste websites volstaat een medium hostingpakket. U heeft meer dan genoeg ruimte voor al uw pagina’s, afbeeldingen en video’s.

Laat u niet verleiden door de grote aantallen van bijvoorbeeld de webruimte die andere hostingpartijen aanbieden, uiteenlopend van 2GB webruimte tot 10GB. Geen van beide krijgt u vol. 2 of 25 databases? Voor WordPress gebruikt u in 99% van de gevallen slechts 1 database. Gebruikt u veel foto’s en video’s op uw site? Dan is een large of extra large pakket een aanrader. Dat geldt ook als u een module heeft die een aparte database vraagt of wanneer u extra veel mailboxen nodig heeft.

Het verschil zit hem in de service. Wijtec werkt niet met een ticketsysteem. wij staan voor direct contact per telefoon of e-mail. Geen uurtje factuurtje bij kleine aanpassingen of support. Onze prijzen zijn all-in, dus ook inclusief onze uitstekende service.

Meer informatie voor grootverbruikers of resellers is hieronder te vinden.

Mail Only
€2,99 / maand
100 Mailboxen
Gratis spamfilter
Gratis virusscanner
Onbeperkt forwards
Onbeperkt dataverkeer
Bestel
Small
€3,99 / maand
0,5GB webruimte
1 Mailbox
0 Databases
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL certificaat
Bestel
Large
€9,99 / maand
5GB webruimte
20 Mailboxen
5 Databases
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL certificaat
Bestel
Extra Large
€14,99 / maand
10GB webruimte
50 Mailboxen
5 Databases
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL certificaat
Bestel

Grootverbruikers en resellers

Grootverbruikers
Als grootverbruiker krijgt u verschillende voordelen waaronder een nog lagere prijs voor domeinnamen en hostingpakketten. De korting kan oplopen tot meer dan 50% afhankelijk van de TLD. U komt al in aanmerking bij een afname van 10 domeinen of hostingpakketten.

Resellers
Voor resellers hebben wij een uniek programma. Geen kant-en-klaar pakket, maar voor u is alles ongelimiteerd. Webruimte, database, mailboxen, alles onbeperkt. Hoe u dat verdeelt onder uw klanten bepaalt u zelf. De kosten zijn gebaseerd op een vast bedrag per maand plus het aantal klanten onder uw account. Het is voor resellers zelfs mogelijk om domeinnamen extern in te kopen en dat is vrij uniek! Koopt u domeinnamen via Wijtec dan ontvangt u extra korting. Resellers van Wijtec zijn is al interessant vanaf 5 klanten.

Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.

De voordelen van Wijtec

  • Snelle hosting servers
  • Een fijn onderhoudscontact om hacks en misbruik te voorkomen
  • Direct contact met onze technici
  • Inclusief snelle support
  • Inclusief dagelijkse back-up
benefits