Doornekamp Wonen

Doornekamp Wonen is een begrip in het Westland maar ook in Den Haag. Dankzij hun rijke geschiedenis van meer dan 30 jaar zijn ze niet meer weg te denken. Wij hebben deze klus daarom ook direct met beide handen aangepakt. Aan de hand van hun sfeervolle showroom, het logo en de gehele stijl hebben wij een website ontworpen die hier naadloos op aansluit. De hoge kwaliteit van de afbeeldingen was een must en zijn zorgvuldig geselecteerd.

De website moet zowel informatief zijn als interactief. Naast de standaard tekstpagina’s zijn er ook 2 pagina’s aanwezig waar hunzelf producten kunnen plaatsen. Het betreft hier geen webshop maar productinformatie en sales. Op ze manier kunnen ze meer vertellen over specifieke producten en tegelijk ook bepaalde producten in de uitverkoop plaatsten. Bekijk deze pagina’s regelmatig daar waar er steeds nieuwe content zal worden geplaatst

Uiteraard is de website van Doornekamp Wonen is volledig responsive. Hij past zich helemaal aan uw scherm aan – mobiel, tablet of pc – en is daardoor altijd mooi in beeld. Bekijk het resultaat zelf door te klikken op “Bekijk” aan de rechterkant.

Deze website wordt gehost op de servers van Wijtec.

Date : 01-02-2022

Next Project