Printerplaza.nl

Voor Printerplaza hadden wij begin dit jaar een nieuwe website online gezet en daar hebben wij vandaag flinke aanpassingen aan doorgevoerd voor een nog beter ontwerp. Meerdere aanpassingen zitten nog in de pijplijn om te zorgen dat alle pagina’s er strak uitzien. Dit is voor deze klant een continue proces in samenwerking met de marketingafdeling. Aan de hand van de SEO data zullen er verschillende aanpassingen worden doorgevoerd om alles verder te optimaliseren.

Printerplaza heeft een webshop met meer dan 20.000 artikelen. De webshop is gekoppeld aan ons warehouse management systeem genaamd Manhattan waarmee alle producten en orders automatisch worden verwerkt. Deze komen direct binnen bij de order lopers in het magazijn waarna deze kunnen worden verzameld en verzonden.

 

Uiteraard is de website van Koos Zon is volledig responsive. Hij past zich helemaal aan uw scherm aan – mobiel, tablet of pc – en is daardoor altijd mooi in beeld. Bekijk het resultaat zelf door te klikken op “Bekijk” aan de rechter kant.

Deze website wordt gehost op de servers van Wijtec.

Date : 20-05-2021

Next Project Previous Project