Steffie’s Crafts

Steffie’s Crafts maakt alle artikelen met veel liefde en passie. Handgemaakt en professioneel; dat merk je! Steffie’s Crafts’s artikelen kunnen naar uw wensen worden gepersonaliseerd waardoor deze altijd in de smaak vallen. Ze richt zich vooral op de allerkleinste. Prematuur, dysmatuur en sterrenkindjes (samen genoemd: nicu) hebben vaak zo een kleine maat dat deze niet zomaar te koop is in de winkel of online. Alle kleding voor deze doelgroep moeten voldoen aan strengen eisen die door het ziekenhuis hieraan worden gesteld.

Naast nicu producten is er ook veel kleding voor babies, kids en volwassen. Maar niet enkel kleding verkopen ze bij Steffie’s Crafts. Denk bijvoorbeeld ook aan speelgoed, haaraccessoires, school of halloween. Er worden weekelijks nieuwe producten geplaatst op de website dus neem regelmatig een kijkje!

Uiteraard is de website van Steffie’s Crafts is volledig responsive. Hij past zich helemaal aan uw scherm aan – mobiel, tablet of pc – en is daardoor altijd mooi in beeld. Bekijk het resultaat zelf door te klikken op “Bekijk” aan de rechter kant.

Deze website wordt gehost op de servers van Wijtec.

 

 

Date : 31-08-2020

Next Project