Websites en webshops

Websites en webshops

Een website of webshop maken begint natuurlijk met de lay-out en inhoud. Maar er zijn twee zaken die zeker ook uw volle aandacht verdienen: onderhoud en hosting. Bij Wijtec bent u in goede handen, want wij rekenen al deze zaken tot onze corebusiness. Hieronder leest u hoe wij samen met u te werk gaan om een gewenste website te creëren.

Wordpress responsive

1. Een website of webshop

Een website of webshop ontwikkelen is een creatief proces. Zeker in de beginfase vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Samen wisselen we ideeën uit, bespreken de mogelijkheden en bedenken oplossingen. We blijven dicht bij de website of webshop die u voor ogen heeft. Na uw akkoord op de offerte gaan we aan de slag met de lay-out. Een week later leggen wij verschillende concepten aan u voor. Het ontwerp dat u kiest werken we verder uit.

2. Programmeren

Daarna beginnen wij aan het programmeerwerk. Wijtec levert maatwerk. Dat betekent dat u bepaalt wanneer de website of webshop klaar is! Na uw akkoord gaat de site online.

3. Onderhoud

Bezoekers verwachten een goed onderhouden website of webshop. Dat wekt vertrouwen en zet de bezoeker aan tot actie. Voor het succes van uw site of webshop is het dus belangrijk dat onderdelen zoals de nieuwspagina eenvoudig worden geüpdatet.

Kiest u ervoor om uw site zelf te onderhouden? Dan koppelt Wijtec een gebruiksvriendelijke beheermodule aan uw website of webshop. Of sluit u liever een onderhoudscontract bij ons af? Wij voeren dan wijzigingen door op uw website of webshop, zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming. Nog een voordeel van het onderhoudscontract is de gegarandeerde veiligheid van uw website of webshop.

Wij installeren updates voor uw website om te voorkomen dat deze gehackt wordt. Wijtec test de update altijd eerst uitgebreid. Zonder onderhoudscontract bent u zelf verantwoordelijk om deze updates bij te houden, te testen en te installeren.

4. Hosting

Een website of webshop is pas toegankelijk voor bezoekers zodra hij online staat. Daarom is het nodig om de website of webshop te hosten, hier is een domeinnaam voor nodig. Wij hebben keuze uit meer dan 600 TLD extensies zoals .nl, .eu, .com. Meer informatie over de betreffende hosting vindt u op de volgende pagina’s: algemene hosting, Wordpres hosting en Magento hosting.

5. Kosten

Geen enkele website of webshop is hetzelfde, om die reden variëren de prijzen per website of webshop. Naar aanleiding van uw wensen stellen wij een offerte op. Heeft u interesse in Wijtec en wilt u een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op maat.

De voordelen van Wijtec

  • Jaren ervaring met verschillende platformen
  • We gebruiken de recentste standaarden (HTML5, CSS3)
  • Geen uurtje factuurtje achteraf voor aanpassingen aan uw website
  • Verschillende onderhoudscontracten mogelijk
  • Elke nacht een gratis back-up van uw website
  • Grote of kleine projecten, u bent van harte welkom
benefits