Stichting OCA

De OCA is een stichting met marshals voor het Circuit Zandvoort. De marshals zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van de rijders en het publiek. Zij zijn tijdens onmisbaar tijdens de races! Voor stichting OCA, allemaal race-fans, ontwikkelde Wijtec een nieuwe website. Een externe partij leverde het ontwerp en Wijtec verzorgde de technische kant. Het deel onder de motorkap zullen we maar zeggen.

Slechts 5% van de website is zichtbaar. OCA-leden kunnen zich via het systeem achter de website aanmelden als marshal voor een racedag of weekend. Het is in detail mogelijk om aan te geven welke functie ze willen uitvoeren, of ze een campingplekje willen reserveren en zelfs het ontbijt bestellen!

Dat is nog maar het topje van de ijsberg. Want voor alle betrokken partijen is het beheer het allerbelangrijkste onderdeel van de website. De website dient als hoofddatabase voor de ledenadministratie van stichting OCA. Alle partijen die bij een racedag betrokken zijn (zoals Circuit Zandvoort, stichting OCA, Medische dienst, Race control) kunnen in het beheer inloggen en hun benodigde documenten realtime genereren en uitdraaien. Deze informatie is essentieel voor een goed verloop van een raceweekend. Daarom is deze website niet alleen belangrijk voor de stichting OCA maar ook voor Circuit Zandvoort.

Aan dit project werkt Wijtec nog maandelijks. Voortdurend verschijnen er nieuwe functies en mogelijkheden om alles nog meer te automatiseren.

Deze website wordt gehost op de servers van Wijtec.

Date : 01 maart 2013

Client : Stichting OCA

Next Project Previous Project