Printerplaza

Dit project is inmiddels verouderd. Printerplaza is voorzien van een nieuwe webshop. Het project is hier te bekijken.

De webwinkel van Printerplaza is extreem uitgebreid. Met een assortiment van meer dan 100.000 producten is het noodzakelijk dat de beheerder een goed overzicht heeft van alle producten en de actuele voorraad. Om dit op te lossen is gebruik gemaakt van een Warehouse Management Systeem dat ontwikkeld is door Blocksoftware.nl in samenwerking met Wijtec. Het resultaat is een enorm krachtig en veelomvattend systeem.

Producten van verschillende leveranciers worden ingelezen en automatisch verwerkt. Bestellingen uit de webshop belanden automatisch op de PDA van de betreffende medewerker. Deze medewerker weet precies welke producten uit het magazijn gepakt dienen te worden en kan het pakket klaar maken voor verzending. Neem voor meer informatie over dit systeem contact met ons op.

De website is volledig responsive. Hij past zich helemaal aan uw scherm aan – mobiel, tablet of pc – en is daardoor altijd mooi in beeld.

Bovendien wordt de webshop gehost op één van de speciale Magento-servers van Wijtec. Ondanks het ongekende aantal artikelen blijft deze webshop razend snel!

Date : 19 september 2014

Next Project Previous Project