Aleid Bouten – Trainer en coach

Aleid Bouten is al een zeer lange tijd klant bij Wijtec en heeft door ons verschillende websites laten ontwikkelen. Daarnaast verzorgen wij al jaren voor haar de hosting en e-mail. Door de wederzijdse vertrouwen was de stap om een nieuwe website te maken voor haar niet heel moeilijk en het resultaat mag er zeker zijn!

 

Coach en trainer Aleid Bouten is gespecialiseerd in de methode Balanced ACTion, Ieder mens ervaart stress en tegenslag. Dit hoort bij het leven. Door stress presteer je vaak beter. Verlies je het overzicht en raak je overspoeld door gedachten en emoties wordt het lastiger. De methode Balanced ACTion helpt je om uit deze worsteling te blijven en te doen wat je graag wilt doen. In de methode Balanced ACTion combineer ik ACT, Acceptance and Commitment Therapy, met actuele principes uit de vechtkunst Kung Fu.

 

Hoe zorg je ervoor dat jij of je medewerkers veerkrachtig blijven om met de uitdagingen van deze tijd om te gaan?

Balanced ACTion biedt een unieke aanpak in de omgang met stress en werkdruk voor particulieren, professionals en teams. Bewustwording van mentale, emotionele en fysieke draagkracht en de ontwikkeling van concrete vaardigheden dragen bij aan een gezonde en plezierige manier van leven en werken.

Date : 17 februari 2019

Client : Aleid Bouten

Next Project Previous Project