Buitenplaats Weelzicht

Buitenplaats Weelzicht, voor een exclusieve vakantie in een Zeeuws rijksmonument. Geniet van de stilte in het bosrijke Schuddebeurs. Een buurtschap waar welgestelde stadsbewoners al van oudsher hun rust zoeken. Trek de uitgestrekte natuur in. Proef de cuisine locale. Reserveer een van de vier royale appartementen en laat u verrassen door een onverwachte kant van Zeeland.

De website van Weelzicht hebben wij in samenwerking met Pascal Viskil gemaakt. Hij leverde ons de content en de gewenste opbouw van de website aan waarna wij dit hebben uitgewerkt tot een mooie werkende website waar Weelzicht trots op mag zijn. Zoals altijd ging deze samenwerking soepel en gesmeerd waardoor de website binnen zeer korte tijd te realiseren was.

De website bevat filmpjes die gemaakt zijn door Duizend Woorden en zijn van super kwaliteit! Daarnaast is de website in het Nederlands, Duits en Engels te bekijken. De website is volledig responsive. Hij past zich helemaal aan uw scherm aan – mobiel, tablet of pc – en is daardoor altijd mooi in beeld. Bekijk het resultaat zelf door te klikken op “Bekijk” aan de rechter kant.

Deze website wordt gehost op de servers van Wijtec.

 

Date : 27-03-2019

Next Project Previous Project